mandag, juni 21, 2010

Pioneer

Der strikkes næsten monomant på sommerblusen, som nu er nået nedenfor anstændighedsgrænsen, dvs ca 5-7 cm under barmen. Der skal lidt mere til for også at være komfortabel og klædelig, og jeg regner med at der for nærværende er ca. 75 g garn tilbage, riiigeligt. Min veltjente garn/køkkenvægt viser tegn på at trænge til nye batterier, så det er et skud.
Det er en tætsiddende model, kan jeg konstatere ved første prøvning i går. Opskriften indikerer at størrelsen er ca. 5 cm mindre end modellens mål, og det holder stik. Det er uvant for mig med en så tætsiddende håndstrikket model, det bliver interessant at se den med færdig halskant, til at holde styr på den ret dybe v-hals.
På grund af den tætsiddende facon får jeg, ud over garnets holdbarhed ved vask også lejlighed til at teste hukommelsen i garnet - trækker blusen sig på plads efter brug, eller skal der en vask til? Jeg er ret nysgerrig efter at få det færdige resultat at se.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det en lækker farvekombination.
    Godt at internettet er blevet fikset.

    SvarSlet
  2. Tak, Alice fra hedengangne Socktopus har en god fornemmelse for godt garn. Ærgeligt at hun stoppede.
    Uh, ja, det er yderst praktisk at nettet kører og vi slipper for at skulle deles om en dongle, der endda har lavere kapacitet.

    SvarSlet