mandag, november 02, 2009

Søndagens spænding

Dagen efter Dagen, hvor 'de kloge' ifgl. Politiken ville risikere sort skærm, hvis de ikke har fulgt dramaet om overgang til digitalt tv-signal. Berlingskes 'Groft sagt' kunne have kaldt den gruppe seere det samme, hvis ikke Politiken var kommet først - nu bliver det i dagens avis til 'intellektuelle nærigpinde' i humørspalten. Sørgeligt, at intellektuelle er blevet tæt på et minus-ord, men det er en helt anden historie.

Søndag aften blev der gennemført en test hos os - var der sort skærm, eller var der ikke? Det var der ikke, den gamle dekoder, som blev anskaffet for et par år siden for at kunne se DR2 virker stadig. Billedrørsfjernsynet virker også stadig, så der går endnu noget tid inden det bliver nødvendigt at opgradere til fladskærm (nærigpinde? jep, check). Der er sikkert nogle af de nye kanaler vi ikke kan se, så langt nåede vi ikke i testen, inden at vi konstaterede at batterierne i fjernbetjeningen var døde. Det var så den fjernsynsaften, og vi gik over til fornøjelig læsning af en spansk krimi hhv. Steen og Stoffer.

Inden da var gået det årlige drama i jazzklubbens liv, afsendelse af den sidste af de livsnødvendige ansøgninger om tilskud, i dette tilfælde til Kunstrådet. Det kræver et budget og en skitse til hele næste års program, hvilket kan føre til diskussioner mellem booker og kasserer.
Til slut blev der taget en kasserer-beslutning og trykket på 'Send' i det nye ikke helt intuitive digitale ansøgningssystem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar