søndag, august 16, 2009

Oprydning

Halvgamle og støvede sager har det hårdt i dag, hvor vi tager en sidste tørn i sammenrykningen inden renovering af bryggerset. Ting, der ikke har været brugt længe eller længe har været rubriceret som småtrælse, skal passe på ikke at stå i vejen i dag, så ryger de ud. 77 plastikposer, en sen-80er frakke og et par støvler er foreløbig gået den vej, i dag. Der røg noget i går, og der ryger helt sikkert også noget, når det skal sættes på plads igen. Kæresten er her endnu, selv om han er lidt støvet af at flytte rundt på gamle sager.
Ren Flylady, men min vask ser altså ud som den plejer :-). Der er desuden blevet støvsuget et par steder, der ikke normalt står for tur (fx. bag vaskemaskinen), og vinterstøvlerne er helt bogstaveligt blevet rystet for edderkopper. Det minder lidt om den her.
Fryseren er slukket, så madplanen og løbende brug af rester er vigtigere end det plejer at være, hvor fryseren kan bruges som mellemlager og depot for fejldisponeringer. Undervejs har den skulle tømmes, så madplanen har de sidste par uger været delvist styret af hvilket lag, jeg var nået til i fryseren. Det undrer mig, at jeg havde gemt SÅ mange dåseabrikoser, gad vide hvornår de var fra? Nu er de ude, og vi skal lave mad indenfor køle/svaleskabets muligheder. Det betyder desværre også at ismaskinen er sat på tidlig ferie, trist og det er slut for en periode med at have chokoladeis fra den lokale delikatesse (fløde, æggeblommer & Valhrona chokolade) på lager. Vi må kaste os over den 'rå' chokolade og en chokoladekage til festlige lejligheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar