tirsdag, maj 26, 2009

De der Grafton pinde


Hvis jeg nu skulle glemme dem til næste Kulturmaskine i Odense. Denne gang skal det lykkes at komme med.
Jeg har fået et sæt med seks pinde, fra str. 2 mm til 3,25 mm, så nu er der (host) nok ikke brug for flere tynde strømpepinde.
De er korte, 5 inch, bort set fra 2 mm, som er 6 inch og de kan fås i forskellige længder på forespørgsel.
Jeg har ikke prøvet at strikke hæl str. 45 på dem, til damestørrelser fungerer de 5 inch. fint.
De tyndeste pinde er spidse, uden at være overdrevent spidse. Jeg strikker med dem i øjeblikket og de er tilstrækkeligt spidse til at lace-mønsteret i Monkey fungerer, uden at strikkeren får huller på pegefingeren.
Desuden har jeg kastet mig over 2,75 mm, som direkte sammenligning til mine Crystal Palace bambuspinde. Der vinder træpindene med flere længder. De er spidsere, glattere og mere behagelige at holde ved. Der er en enkelt ujævnhed på den ene af pindene, som jeg vil forsøge at polere med et stykke papir, alternativt sendes den en tur til US.
Generelt glattere og mere præcise på grund af spidserne end bambuspindene, og knapt så skarpe som stålpindene. De er trods alt heller ikke så glatte at pindene rutcher ud af strikketøjet, hvilket jeg synes kan være en udfordring med metalpindene. Især hvis jeg strikker på træterrassen, som har ganske smalle revner mellem brædderne.
For at låne en andens ord, så er de tykkere pinde 'sturdy', hvilket jeg synes var ret sjovt, indtil jeg fik dem i hænderne, så er det helt rigtigt. De føles små og tætte, kraftigere end de tilsvarende bambuspinde.

1 kommentar:

  1. Tusind Tak!
    Det lyder som det er Grafton pinde, jeg skal have fat på, når nu Golding tilsyneladende er holdt op med at lave strømpepinde.

    SvarSlet