søndag, september 16, 2012

Zoo

Kærestens arbejde var venlige at give billetter til en tur - og vi valgte zoo i København. Medbringende ældste barnebarn tog vi toget i går morges og nåede København lidt før frokost. Den unge mand er ikke den erfarne togrejsende, men nød turen og at se andre tog undervejs.

Vi fik set både tigre, løver, elefant, giraf og aber og en masse andre dyr. Fodring af chimpanserne var et hit, især den lille unge. Løveungerne var også populære, de var i legehumør. Sjov blanding af hunde- og katteadfærd. Der var meget at se og vi startede tidligt. Undervejs var han ved at gå træt, så en af zoos trækvogne måtte hentes. Med farfar foran steg humøret igen, og der blev fundet kræfter til både is og kapløb på legepladsen.

Til aftensmad fik han charmeret en slikkepind ud af en flink dame i en pølsevogn, ud over den franske hotdog som vi købte, så det var en tilfreds og træt lille dreng, der 'overtalte' farfar til en sidste Peter Pedal historie inden han faldt i søvn.

I dag har han bygget LEGO og gravet i køkkenhaven inden vi kørte hjem til far, mor og lillebror. Moderne teknologi er pragtfuldt, billederne fra zoo-turen var med på ipaden, så han selv kunne fortælle om turen.

Jeg havde årtiets letteste strikketøj med - 20 g garn rækker langt på pind 2. Og jeg er stadig ved at lave hestetømmekanten på det lilla bredbånd.

 

2 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt med sådan nogle unge mennesker der ikke er vant til at køre i tog. De synes, det er fantastisk!
  Det ser ud til at have været en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut - sådan en knægt på +4 er dejlig og herligt uimponeret af København :-)

   Slet