tirsdag, oktober 25, 2011

Julekalendere og juleku(g)ler

I går var det 24. oktober, og dermed to måneder til juleaften.
Hos os indfinder julestemning sig i løbet af december, ca. fra den 22. december om aftenen, når der forhåbentlig er ro over land. To indrømmelser til den kommende højtid er dog sket - der er indkøbt to ulandskalendere fra DR. Det er en fast tradition her i huset. Den ene kalender pakkes ud og åbnes, helt som normalt, den anden lægges op til samlingen af uåbnede julekalendere.
Vi har mindst 25 års udgaver, og jeg tror ikke der er huller i samlingen. Præcist hvad samlingen skal bruges til, tja, det vides ikke. Om ikke andet har vi to af de fleste kalendere, så der er en til hvert af de to børn, engang. Eller måske går vi og børnebørnene amok i julekalenderåbning engang, om mange år.

Anden indrømmelse er, at der er påbegyndt strikning af en julekugle efter Arne & Carlos' forlæg. Der er altid en grund til at starte et nyt projekt, her var påskuddet at tage de nye specialimporterede strømpepinde i brug. (tak Ulla). Desuden kan jeg ikke stå for de to norske herrer, se eventuelt videoen med dem.Ingen kommentarer:

Send en kommentar