lørdag, oktober 15, 2011

Hundepasning

Er man gammel, når gedeost begynder at smage godt? Kom jeg til at funderer over denne aften, hvor der indgik gedeost i desserten.
Nå, men hundepasning. Vi har haft plejehund den forløbne uge, har det et par dage endnu. Dejligt at 'skulle' ud sidst på eftermiddagen, endda også om morgenen, selv om det har været lidt af et puslespil på grund af tidlige møder. Hvem lufter hunden - et ellers overstået spørgsmål. I går nåede vi i hundeskoven, hvor hunde må løbe løs, hvis de er under kommando. Nogen vil måske mene, at det var optimistisk at vi slap ham, men her er fotografisk bevis på at hund har befundet sig i nærheden af fører enkelte øjeblikke.



Da vi kom hjem var der dømt udendørs potevask. Det må konstateres at hjemmets rengøringsrutiner ikke tager højde for firbenede, der beholder poterne på indendørs. Der er andre finter ved at have hund, midlertidigt, for eksempel har jeg lige samlet dette kødben (af oksehud, så det er ikke ultimativt slemt) op af min strikkekurv.



Tidligere på dagen blev hunden antruffet i et forsøg på at begrave samme ben i brændekurven. Succeskriteriet er, at vi holder benet ude af vores seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar