tirsdag, september 29, 2009

Eventyr!

Juhu, så kom der endelig en pakke med posten. Der har været poststrejke i UK, så mit Socktopus-garn er vist blevet væk - æv. Alice har lovet at genfremsende, så jeg kan få mit ..host.. beskedne lager af strømpegarn suppleret. Mere om det senere.
Pakken i dag var fra boghandleren og indeholdt blandt andet 'Det er ganske vist..'
Der er mange søde opskrifter i, især er jeg vild med drengetrøjerne. De har det samme checkede look, som herretrøjerne i 'Strik Naturligvis'. Nu glæder jeg mig til at barnebarnet bliver lidt større, så han kan passe str. 2 år og opad. Skønt med en designer, der kan lave drenge/herre ting!
Annette Danielsen er efter min mening bedst i det lidt enkle, raffinerede, jeg må dog sige at Lille Idas blomster er strøget direkte ind på listen.
Lige nu er det en pige-ting, som er øverst på listen, så yngste niece også kan få et værk. Storesøsters Snoninger og hætte er snart klar, og den lille søster skal ikke snydes - sæt i gang.

Strømpegarnslageret? Ja, Wollmeise-garnet bliver disponeret lidt efter lidt. Af det gul-orange samt gul-orange-røde regner jeg med at strikke lange fingerhandsker med snoningsmønster samt et tørklæde. Hvis der er nok, måske en af Ysolda Teagues fantasifulde hue Så skulle der være chance for at blive set :-)
Det røde har ældste niece lige booket sig ind på, ved seneste visit i Marslev overrakte hun mig første udkast til ønskeseddel, hvor der står røde strikkede sokker. På spørgsmålet om størrelse vendte hun med triumf i ansigtet sedlen, hvor der var et fodomrids. Så er der vist ikke mere at spørge om, eller flere undskyldninger. Derfor er jeg glad for at der endnu er lidt tid til jul!

7 kommentarer:

 1. Hey - du står da af toget i Odense på torsdag, der kommer Annette D til strikkecafé :-D

  trælst med mistet garn, men du har da ldit at strikke af ikke.

  SvarSlet
 2. Helt enig: Annette D kan, som få, designe feeeeede ting til drenge.
  Bogen følger mig nærmest hvor jeg er i disse dage - jeg opdager hele tiden nye muligheder i modellerne.
  :-) Britt

  SvarSlet
 3. Jeg er simpelthen nødt til at have fingre i den bog, den får så gode anmeldelser overalt i Blogland; sønnike er nogle gange grædefærdig over de søde ting, jeg lige "ryster ud af ærmet" til storesøster, mens det næsten aldrig er noget til ham.

  SvarSlet
 4. @ Ulla JA! - hvis ikke altså at det var kærestens fødselsdag. Hmm.

  SvarSlet
 5. Jamen så giver du ham en "drengeaften", hvor han må gøre lige, hvad han vil uden du bliver mopset og lader ham derfor være alene hjemme ;-)

  Ellers parkere du ham på C4 i mellemtiden. De har mikrobryg og god whiskey.

  Ses vi?

  SvarSlet
 6. Godt han har (enkelte) andre kvaliteter, for den fødseldsdag er godt nok i vejen for både det ene og det andet. Jeg holder med Ulla, og ellers kan du bare sætte ham af i Nyborg, så skal Helten nok holde fødselsdag på drengemåden (hvordan det så lige er)

  SvarSlet
 7. Jamen så er det besluttet. Du sætter manden af i Nyborg og tager til strikkecafé. Vi ses :D

  SvarSlet