søndag, september 13, 2015

Hjemlige aktiviteter

Denne weekend har været tilbragt hjemme, bort set fra den obligatoriske tur rundt lørdag formiddag for at sikre madforsyningen - rugbrød, chokolade, lidt pålæg og grønt supplement. Herligt, og lige hvad jeg trængte til efter to uger med overnatninger i København. 
Der er tegn på efterår, så der er syltet blommer fra havens to træer. Vi har både blå og røde blommer. Sortene er ukendte, de blå ligner sveskeblommer, de røde er ret store, Opal-lignende. Det er blevet til  3 forskellige varianter, ovenfor er det to glas med portvinssyltede blommer. Desuden er en rødvinssyltet variant på vej (intet link, opskriften er fra Frøken Jensens syltebog), og der er lavet ovnsyltede blommer. Det er i alt knap 2 kg som er blevet syltet, så det er ikke store portioner af hver slags. Det får vi ikke spist, da vi sjældent spiser dessert til daglig, men til gengæld er det sjovt med nogle forskellige varianter.
På håndarbejdsfronten er de to sokker på en pind godt på vej. Jeg har rundet hælene. Desuden er jeg begyndt at fylde ud med råhvid på Bindesbøllen. Langsomt men sikkert bliver den færdig.
Det smukke vejr i går blev desuden brugt til en cykeltur, og seancen blev gentaget i dag. Vi træner at køre op ad bakker. Det er der rig lejlighed til i lokalområdet - og det mærkes i lårmusklerne.
Fortsat god weekend og god uge.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar