mandag, juli 14, 2014

Fødselsdag og tam-tam

I fredags rundede jeg de 46, og havde ønsket mig forkælelse. Det fik jeg, efter at dagen var startet med at Kæresten iført løstsiddende tøj, forede handsker, stråhat og støvsuger havde nedkæmpet et hvepsebo, som de kære dyr havde placeret over terrassen. Det skulle være væk nu, og der er kun enkelte omkringflyvende, forhåbentlig hjemløse, hvepse tilbage. Efter at have overstået dagens arbejdsmæssige dont kørte vi mod Mols, og landede til et dejligt værelse og eftermiddagskaffe med kage på en terrasse med udsigt mod Århusbugten. Efter kaffen var der mulighed for at låne cykler og tage en tur i Mols Bjerge, og det benyttede vi os selvfølgelig af. Ferietid er ofte lig med en eller anden form for stroppetur - og sådan kan man bedre nyde aftensmaden efterfølgende. Der var får og heste, flotte landskaber, sol og let blæst, så det var helt perfekt, og mulighed for en afskylning på værelsen inden omklædning til aftensmaden.
Wau - det var et af de måltider, som vi ikke bare kan efterligne hjemme. Blødt og sprødt, masser af dyb smag, mange forskellige smage, endda med en heldig involvering af glaskål. Et par forskellige glas vine til, og fornøjelsen af asparges, lækker stegt fisk, mørt kalvekød og god dessert. Smukt anrettet og venlig servering. Altsammen igen på terrassen, en dejlig sommeraften. Det er en herlig fornemmelse bare at kunne trille op på værelset bagefter og gå i seng, og vide at der næste morgen er serveret morgenmad. Så var bryllupsdagen også fejret ;-)
Bagefter var det hjem og forberede gæstebud, hvor hele familien kom forbi søndag. Der blev også spist og snakket, bygget Lego og leget med vandpistoler (uanset regnvejret). Både farfar og børnebørnene blev lidt våde. I dag står det på arbejde, rester og måske vask af den stribe af glas, der står og venter.
God mandag til ferierende og ikke-ferierende.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar