tirsdag, november 12, 2013

Mandage

Transport på mandage skal åbenbart give udfordringer, men bringer også godt med sig.
For to uger siden blæste jeg inde i København, som så mange andre. Heldigvis nåede jeg ikke at kaste mig i et tog, men strandede på kontoret. Selvfølgelig indtil efter alt andet end kioskernes lukketid, så der var tale om en hel del genbrug i påklædningen om tirsdagen. Fordi jeg havde en aftale i København (til en superflot koncert) kom jeg ikke hjem, og var derfor nødt til at anskaffe tøj til dag 3 - der er grænser for hvor mange gange det giver et rimeligt resultat at vaske i håndvasken.
Herligt at gå på jagt i en anden by end den vante, uanset at det blev til jeans og en hvid skjorte. Ikke særligt avanceret, godt basistøj kan altid bruges.

I går var den gal igen - denne gang med en endnu mere kedelig årsag. Personpåkørsel er den neutrale betegnelse. Jeg har stor medfølelse med den lokofører, der er så uheldig at sidde med styrepinden.
Det skaber kaos og stoppet togdrift, som kan trække ud i timer. Vores tog havde et planlagt stop i Nyborg - da det trak ud, og der var udsigt til togbusser mellem Odense og Fredericia tog Kæresten og jeg en hurtig beslutning, ringede til et vennepar og crashede en hverdagsaftensmad.
Meget hyggeligt og skønt at det kunne lade sig gøre.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar