mandag, oktober 14, 2013

Flere livstegn

Evighedsprojektet fik et par runder ved poolen på Mallorca. Det gav nogle skæve blikke fra andre badegæster. Efter min bedste mening lidt underligt, at håndarbejde generelt er kilde til stor forundring hos både unge og ældre. For meget pligt-arbejde på et tidspunkt?
Jeg havde sørget for at have en tyk, ægte litteraturklassiker med, hvor forfatternavnet var tydeligt læselig på afstand, af hensyn til mit intellektuelle omdømme. Den blev faktisk også læst, og jeg er positivt overrasket og mere umiddelbart begejstret end jeg havde forventet ved at læse Proust. Med andre ord, så var jeg bange for en lumsk kedelig bog, men blev glad over de fine beskrivelser, stemningerne og refleksionerne.
Der er ikke opdaterede fotos af evighedsprojektet, men et afsluttet projekt og et netop startet projekt, begge i anledning af efteråret og begge af vellagret garn fra det store skab i hobbyrummet.
 
Et Horai-tørklæde i 100 g postkasserødt Einband. Købt, fordi jeg bare måtte have det røde garn.
Venter stadig på vask og udspænding (jeg håber at det bliver lidt blødere..).
Mønsteret er ganske let, efter et par rækker kører det ganske af sig selv.
Pind 4½, og strikket til jeg nåede enden af sidste nøgle.


Spændende, spændende. Mit første rigtige Kim Hargreaves projekt. Strikkes i uld fra min færøske periode, hvor jeg stadig har lidt på lager. På pind 6 og med dobbelt garn af det totrådede går det rigtig stærkt, så jeg håber snart at kunne flashe en rigtig efterårstrøje. Der er taget lidt af længden, så det ikke bliver for overvældende mængder grå uld, der kommer spadserende. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar