tirsdag, april 09, 2013

Nyt langtidsprojekt

Hyggelig tur hjem i dag med Helle, hvor jeg godt nok havde travlt, men vi alligevel fik strikket og snakket lidt. Garanteret til stor glæde for de omkringsiddende, når vi udvekslede erfaringer om strømpegarn, diskuterede løbelængde, magic loop mv.
Sjovt nok havde jeg haft en næsten tilsvarende snak i s-toget med en kollega (i periferien af mit projekt), hvor emnet havde været strikkepinde af forskellig observans. Vi var begge ret begejstrede for Knitpro.
Bortset fra et enkelt kiks har jeg strikket af lagergarn / lagerfibre i en del tid, og det seneste projekt er ingen undtagelse.
Som Starling en stor mængde retmasker, denne gang ordnet som et tredimensionelt sjal. Viajante, mit første projekt af Strickmich.
Al begyndelse er spæd, dog.
Dette er de første masker, når jeg vurderer at det er nok til at kunne samles og nå over hovedet uden fare for ører og briller er det tid for næste skridt.
Da der er ca. 1500 m i nøglet, er der mulighed for meget meditativ strik endnu.

2 kommentarer:

  1. Det tegner godt, det er så hyggeligt med sådan nogle langtidsprojekter. Jeg glæder mig til at se det, efterhånden som det skrider frem.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan blive en hel historie bagefter, med hvad der sket mens sjalet blev strikket. Længere bilture osv.

      Slet