søndag, august 05, 2012

Valfart til Wollmeise

Nogen fik is, andre fik garn.
På den nyligt veloverståede ferietur blev ruten lagt forbi Pfaffenhofen, hvor Wollmeise holder til. Hun havde sommersalg og den mulighed kunne naturligvis ikke gå fra os. 'Os' er i denne sammenhæng fru Kvist og jeg.
Vel ankommet til den lille tyske flække by fik familierne is, mens vi kastede os ind i garnhimmelen.
Fordi det var sommersalg var alt mærket som 'nobody is perfect', med reducerede priser. Det kan vi li', selv om det kostede lidt på overblikket i butikken, på grænsen til handlingslammelse. Jeg mener, med de sædvanlige begrænsede opdateringer, så kan det være lidt overvældende at komme i en situation med valgmulighed mellem masser af farver, inklusive valgmuligheder i lace-garnet.
Nå, men vi kom os hurtigt over choket og fik pillet nogle nøgler ud.
Her er mine:

Fra venstre mod højre: Resi, Golden Pear, Petit Poison 5 (dark) og '42'. Jeg kan virkelig godt lide navnet på det sidste - svaret på alting, nu som garn.
Nedenfor et billede fra butikken, med egne og fru Kvists nøgler i favnen. Som det ses bagved i reolen, var der virkeligt mange nøgler at vælge mellem. Blitzen har gjort farverne lidt blegere end i virkeligheden, det øverste billede er tættere på.
 Begrænsningens kunst er svær, i den forbindelse var det nok heldigt at butikken kun sælger kontant. Jeg valgte tre nøgler, som skal blive til et sjal (Different Lines) samt et nøgle strømpegarn til strømper til chaufføren, som tak for omvejen.

10 kommentarer:

 1. Nøj, nogle lækre farver! Jeg kan overhovedet ikke forstå at man kan købe så lidt derinde..... Overhovedet ikke! Men det med handlingslammelse er vist meget forståeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Det var også svært at vælge...

   Slet
 2. Hmm er det den Pfaffenhofen der ligger lige lidt nord for München?
  Det er imponerende at I bare simpelthen har stået der midt i butikken hos Wollmeise her self :-)
  Jeg har så mange gange forsøgt at få fat i wollmeisegarn, men det er nærmest umuligt. Når jeg har fundet det på nettet, så er det altid UDSOLGT.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, mellem Nürnberg og München, og lige ved siden af motorvejen. Det føltes vildt at gå ind i butikken, som ikke er særlig stor. På nettet synes jeg at der har været lidt at få på det seneste, man skal være hurtig fredag morgen mellem 8 og 9.

   Slet
 3. Ok det er sådan en slags "varm brød" butik. Det var jeg ikke klar over, men tak for tippet.

  SvarSlet
 4. Wow, det lyder i den grad som slaraffenland. Kan godt forstå handlingslammelsen, men jeg er også dybt forundret over det lille indkøb....

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kunne jo tage til Munchen igen, en anden gang.

   Slet
 5. Mums, det ser godt ud. - jeg er misundelig, men kan trøste mig med, at jeg skal hente en pakke på posthuset. Tanken om 6+ timer i en bil med ungerne er ikke den tur værd..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var fedt, og jeg glæder mig til at strikke af det, og til at konstatere at det var det, så nu er der brug for mere. Munchen er ikke uoverskueligt langt væk og en fed by.

   Slet
 6. Uh, hvor ser det ud til at være en god fangst. Det ville jo heller ikke gå at ende med en blokering, når man endelig er dernede? ;)
  Når vi en gang skal den vej, vil jeg helt sikkert også lede familien forbi og så må den også blive delt i is-familien og garn-familien ;)

  SvarSlet