onsdag, juli 11, 2012

Øhhh

Ikke at jeg kan forklare det, dagens vejr er ikke ligefrem sommeragtigt. Det forstår jeg slet ikke. Det kan det faktisk ikke være bekendt.Så meget flag som det kan blive til her i huset, når der er fødselsdag.
Dagen startede dog fint, flinke mennesker havde lavet en lækker morgenmad. Dejlig afslutning på en kort udgave af et festivalbesøg, på Hindsgavl Kammermusikfestival.(ja, så gammel er jeg blevet)Lidt blå himmel?
Kæresten har forkælet mig, i går og i dag, så bortset fra dårlig PR om min opførsel det forgangne år har det været en rigtig god dag. 

6 kommentarer:

 1. Tillykke! Det der morgenmad og kammermusik lyder som en god dag!

  SvarSlet
 2. Det er bestemt ikke din skyld, der må være masser af fødselarer derude, som kan være årsag til det dårlige vejr, så mon ikke det er der forklaringen er.
  Under alle omstændigheder håber jeg du havde en fantastisk god dag med din kæreste uanset vejret. Rigtig hjertelig tillykke.

  SvarSlet
 3. Tillykke tillykke tillykke!!!
  Det lyder som ingredienserne til en fantastisk dag.

  SvarSlet
 4. TILLYKKE - det med vejret er en skrøne, vi er nogle vinterbørn, der har dårligere odds end dig :-D Lyder som en skøn dag lige efter dit hoved.

  SvarSlet
 5. Jamen forsinket til lykke. Det lyder som en rigtig hyggelig dag. Mht. til vejret, så er det som regel bidende koldt når det er min fødselsdag.

  SvarSlet
 6. Mange tak alle sammen!
  Det var absolut en dejlig dag, og det eneste vejret kom til at genere var vindueskiggeri foran Garniture i Middelfart. Et begrænset problem.

  SvarSlet