torsdag, juli 19, 2012

Her leges

Først skulle vi være færdige og klar til at gå på ferie. Ferien er startet med både store og mindre gæster.  De mindre har overnattet, og på et tidspunkt blevet udskiftet med et nyt hold gæster.
Der er blevet skudt med vandpistoler, leget med en kæmpe papkasse, fløjet med drager, spillet fodbold, spillet kort, spillet på alt hvad huset kan opdrive af elektronik, bygget Lego og kørt med togbane.
Langt fra alt er blevet fotograferet, fokus kan alt for let blive flyttet af et tændt kamera. Men her er billeder fra en dansk sommeraften, med lidt for meget vind til kajak, men fin vind til drageflyvning.
Hele banden på vej til drageflyvningsmarken. 
 Den ene niece har fået dragen op, og den flyver derudad.
 Ældste niece er ved at trimme dragen, med lidt hjælp.
 Her styrer hun selv, og dragen har lavet et vældigt sving. Yngste niece holder øje.
Jeg havde fået jobbet med at hente dragen og agere startrampe. Billedet er taget af yngste niece, som viser sig at være en habil fotograf.

Ud over inden- og udendørs lege har vi læst bøger - især om Peter Pedal, som er en sød lille abe, men forfærdelig nysgerrig. Hvis nogen skulle være i tvivl. Efter 2 x 5 historier kan vi indledningen til PP ganske godt. Det har været rigtig hyggeligt med besøg, nu er huset faldet til ro igen og vi nusser rundt med vores voksensysler. 

2 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud! Jeg kan godt forstå at I er populære at besøge.....
  Uh - jeg eeeeeeelsker Peter Pedal! Har læst dem højt mange, mange, mange gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi gør os umage, samtidig er det er en fremragende undskyldning for selv at lege lidt :-)

   Slet