tirsdag, april 03, 2012

Lokal og brændende aftensmad

Vi har luget lidt i udkanten af haven, og taget ukrudtet med ind i køkkenet. På vej over dørtærsklen forsvinder 'u'et, så brændenælderne bliver til en sund og i alt fald frisk grøntsag i aftenens pastaret.



Uden at det står tydeligt for mig, er det ikke brændenældesuppe, der står på min ønskeliste. Derimod pasta med brændenældeskud, mandler og ansjoser. Fra Kille Enna, som er en af de kokke, som jeg har mest tillid til når det drejer sig om opskrifter med specielle ingredienser. Et nærbillede, inden skyl og rens. Det er sjældent at jeg laver mad iført latexhandsker, det forekommer dog praktisk og hensigtsmæssigt i dag.



Opdatering følger efter aftensmaden.

1 kommentar:

  1. Opdatering: Det smagte fint. Næste gang skal det overvejes, om mandlerne skal (delvist) erstattes af sorte oliven.
    Det var lidt grænseoverskridende at tage den første bid brændenælde i munden og mærke efter, om der var ubehagelig brænden. Heldigvis ikke.

    SvarSlet