søndag, januar 22, 2012

Kantmonster og luksussok

Det minder mig om et stikkende monster - 9 strømpepinde er i sving her, hvor der skal strikkes dobbeltkant. Så det må være et kantmonster.
Det er anden gang at vi har et kantmonster i huset, men jeg kom for sent i tanke om at jeg havde brugt en rundpind til den første. Det er lidt smartere, med knapt så mange spidser at holde styr på. Resultatet af første runde inklusive alt det, der er neden for kanten er her, og det bliver forhåbentlig den ene halvdel af årets første par af de 12. Som det ses, er jeg i herrestørrelse, og ikke resigneret til babystørrelse endnu. Jeg har dog beregnet, at der bliver garn til overs til et par babystrømper.  
Det er en fornøjelse at strikke med Wollmeise-garnet, det er blødt og glat, med små farvevariationer.
Det glider relativt hurtigt på KnitPicks pindene, så selv om jeg er nede på 2,25 mm, så skrider det fremad. Modtageren er tilfreds så vidt.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle smukke strømper og meget fint strikket. Hvorfor har du 8 pinde igang til kanten, det kan jeg ikke helt gennemskue.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have!
  Kanten er lavet med midlertidigt opslag på en stump restegarn, hvor jeg har strikket ombuk. De mange pinde er i sving, hvor de to stykker ombuk strikkes sammen til den øverste kant. Jeg skal tage flere billeder senere.

  SvarSlet
 3. Det har jeg godt nok aldrig hørt om, det glæder jeg mig til at se. Hvor er du dygtig.

  SvarSlet
 4. Smiler, tak. Jeg kan anbefale Cookie A for spændende strømper.

  SvarSlet