onsdag, september 26, 2007

Vi lander normalt på benene igen

Selv efter en uge hvor vi kun har spist sammen tre gange, hvoraf den ene gang var i byen. Jeg var lige ved at føle mig overstimuleret efter et spændende foredrag (med Jytte Hilden), et bestyrelsesmøde, et kursus + fællesspisning og læseklub.
Efter det var det ganske rart at bruge et par timer på vasketøj og skopudsning søndag eftermiddag for at komme tilbage til jorden.
Det er også længe siden at der er blevet pudset sko, men det kan ses som en rituel overgang til efteråret. Om sommeren er der sjældent brug for at pudse, men nu begynder det at komme snigende. Desuden var der behov for hælecheck, så Kaj Ib sko kan forvente en kundehenvendelse snart.
Endelig var der et enkelt par sko der blev kasseret (faktisk Lars' sko). De lignede efterhånden noget en Storm P. vagabond kunne bruge med store gab i snuden. Nu er det slut med dem, de står i udsmidningskøen sammen med et par af mine korte støvler som gaber næsten lige så meget. Endelig var der et par som blev omkategoriseret til hverdag fordi de var falmet voldsomt - heldigvis et par billige støvler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar