lørdag, januar 04, 2014

2013 talt op

Uden den sidste slutspurt i starten af juleferien havde strikkeåret 2013 set sløjt ud.
Det er blevet til 15 færdige projekter, halvdelen til undertegnede, resten ligeligt fordelt på strømper til Kæresten samt gaver.
Det kan heldigvis dokumenteres, at det er blevet til 4 par strømper til Kæresten, alle på pind 2½ eller derunder. Det opfylder så nogenlunde den årlige slidkvote, forudsat at der ikke gås i strømpesokker på klinkegulvet. Det er en ren strømpedræber, så jeg ser nødigt strømpesokker i trav på klinkerne.
De seneste to par strømper har endda været farverige.
I det hele taget er hovedparten af de færdige projekter strømper, som det er blevet til 8 par i alt af.
Garnlageret er (host) ikke blevet mindre, men væksten har dog været under kontrol. En tilvækst på ca. 750 g - det er jo intet. Der er strikket 11 km garn, som i alt har vejet 3 kg.
Det er mindre end foregående år - også en måde, hvor det ses at det har været et travlt år. Desuden har det været lidt tyndere garn end året før.
Det mest spændende projekt var nok Amanda, af eget håndspundet garn. Den er jeg stadig godt tilfreds med. Desværre er det ikke blevet til så meget spinderi siden. Rokken står fremme, men har endnu ikke været rørt, heller ikke i denne ferie.

Godt nytår til alle!

6 kommentarer:

 1. Flot! Du har strikket Amanda. På rekordtid! Den må tælle som et par ekstra projekter, for alle de der snoninger trækker godt nok tænder ud......

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Jeg kan anbefale at lære snoninger uden hjælpepind, det sætter hastigheden rigtig godt i vejret. Hvis der er lidt modstand i garnet, så er det ikke farligt :-)

   Slet
 2. Superflot Amanda, den ser så svær ud, så den har jeg ikke turdet give mig i kast med, men den er simpelthen så fin, så det er en ønske model.
  Det er da vildt at du har strikket 11 km garn op på 1 år. Det er ikke småting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun anbefale Amanda, og den er ikke svær. Det tager selvfølgelig lidt tid, dog ikke uoverskueligt.

   Slet
 3. Helten er heldig, hele fire par strømper. Det siger du ikke, hjemme hos os.
  Jeg er færdig med bogen, skal vi snart ses?

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mund er lukket med syv segl. Gerne - skriver lige.

   Slet