torsdag, december 14, 2006

Ferie og snart ferie igen!!

Øj, så har vi været til julemarked i Tyskland (Munchen). Det var hyggeligt. Lidt koldere end hjemme, så jeg var ved at fryse r... af. Godt jeg har et par støvler med lammeskindsfoer.
Munchen var rigtig fin med julestemning, små boder, et kunsthåndværkermarked (da vi endelig fandt det) og en masse julepynt. Gluhwein blev det også til. Den ene dag var gluhwein'en ren nødhjælp pga. de lave temperaturer, der var det rigtig godt med et varmt krus at stå og holde på. Dagen efter havde solen fået varmet byen så meget op at vi kunne sidde på en fortovscafe og nyde kruset.
Julegaverne fik vi også taget en god start på. (Desværre er der ikke sket så meget siden).
Munchen var også en sjov oplevelse på den måde at den på den ene side er ubetinget moderne - de er helt med på elektronik, mode osv. På den anden side er der ingen grund til at overdrive, så der var søndagslukket (det er ikke kun København), ældre mennesker med hat, pænt tøj til søndagspromenaden på strøget osv. Bierstauben er også et levende og dagligt brugt fænomen, så vi så mange familier der fik en frokost eller middag sammen, i stedet for at husmoderen skulle i gang. Det var fedt og gav en god stemning.

Nå, og nu er der så fire arbejdsdage til jeg har juleferie. Arbejdsgælde til trods, så er det altså ok at være hjemme ved kæresten og hunden!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar